Кропивницький за здоровий спосіб життя: за народної ініціативи до Дня міста у мікрорайоні Кущівка відкрили новий спортивний майданчик

Середа, 12 вересня 2018 22:04

Сьогодні, 12 серпня, відбулось урочисте відкриття спортивного майданчику по вулиці Хабаровській. Цей проект став одним із переможців “Громадського бюджету-2018”.

До святкування з нагоди відкриття ще однієї спортивної зони у Кропивницькому долучились міський голова Андрій Райкович, депутат округу Олександр Шамардін, директор департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій міської ради Андрій Паливода та начальник управління молоді та спорту Сергій Колодяжний.

На реалізацію проекту “Спортивний майданчик на Кущівці” з бюджету участі було виділено 150 тисяч гривень. За ці кошти на прибудинковій території поряд з дитячим майданчиком облаштували тренажери під навісом, а на футбольному полі встановили спеціальну сітку.

- Хочу подякувати авторці цього чудового проекту за надзвичайно важливу і корисну для міста роботу, яку вона виконала, щоб втілити у життя свій задум, - відзначив у вітальному слові Андрій Райкович. - Мені дуже приємно, що реалізація можливостей громади діє завдяки громадському бюджету, який дає можливість кропивничанам долучитись до великої справи - розбудови рідного міста, покращення його інфраструктури. Я дуже задоволений, що кошти міського бюджету витрачені недаремно, що вони витрачені для спортивного виховання молоді, формування нової людини нової держави. І в переддень свята — дня народження нашого рідного міста, бажаю, щоб ваші найзаповітніші мрії здійснились, щоб наші діти були щасливі, а в державі настав мир. Разом ми зможемо збудувати місто нашої мрії.

Міський голова оголосив подяку та вручив символічний подарунок авторці проекту Тетяні Лозовій. А після урочистого розрізання стрічки спортсмени провели для малечі інструктаж, як правильно займатись на тренажерах, а також розповіли про специфіку кожного виду інвентаря: де і яку групу м’язів можна тренувати. У свою чергу, задоволені та зацікавлені діти одразу ринулись освоювати новеньке спортивне обладнання.

Усі новини