Кропивницький попрощався з Героєм ООС Василем Лісіциним

П'ятниця, 20 грудня 2019 14:02

Сьогодні, 20 грудня,  у Кропивницькому провели в останню путь загиблого учасника ООС Василя Лісіцина.

Василь Лісіцин – ровесник незалежної України,  народився у 1991 році. У 2015-му був призваний до лав ЗСУ. Хоробро і самовіддано боронив рідну землю від ворога. 

17 грудня, поблизу Мар’їнки Донецької області,старший солдат  Василь Лісіцин виконував бойове завдання, як раптом, о 18.27  куля ворожого снайпера обірвала його життя.

Жалобна церемонія відбулася на Алеї Почесних воїнських поховань Рівнянського цвинтаря. Попрощатись з військовим прийшли керівники міста та області, рідні,  громадськість обласного центру, бойові побратими. Один з них – лейтенант Олексій Тимощук про побратима згадує лише хороше.

- Василь був щирим, відкритим та цілеспрямованим, - поділився Олексій Тимощук. – Він завжди був готовий прийти на допомогу іншим. Ніколи не боявся і не ховався. Свій військовий обов’язок виконував з гідністю. Мав великі плани щодо служби в ЗСУ, але ворожа куля не дала їм здійснитись. Я перепрошую у рідних, що не зміг вберегти вашого сина.

Єпископ Кропивницький та Голованівський Марк відслужив за загиблим панахиду. Загиблого вшанували хвилиною мовчання. Сьогодні, 20 грудня, у Кропивницькому оголошено день жалоби.

 

Усі новини