Кропивницький перемістився у «жовту» карантинну зону

П'ятниця, 23 жовтня 2020 13:16

Від понеділка, 26 жовтня, місто Кропивницький разом із Олександрією та вісьмома районами області: Добровеличківським, Долинським, Компаніївським, Кропивницьким, Новоархангельським, Новоукраїнським, Олександрійським і Світловодським полишають «зелену» карантинну зону і переміщуються у жорсткішу за обмеженнями -  «жовту».

Таке рішення затвердила Національна комісія ТЕБ та НС на основі висновку автоматизованого програмного забезпечення за  алгоритмом  і даними про кількість нових захворювань, наповненості ліжок у лікарнях і коефіцієнта проведених тестувань.

- Кропивницький вже не в зеленій зоні! Щодня кількість хворих на коронавірус росте, - звернувся до кропивничан міський голова Андрій Райкович. -  Шановні земляки, я вас дуже прошу, не ігноруйте карантинні заходи! Носіть маски, дезінфікуйте руки, пам'ятайте про соціальну дистанцію. Бережіться! Без зайвої потреби не йдіть в місця скупчення людей. Більше будьте вдома.  Я поставив завдання готувати додаткові ліжка в Центральній міській лікарні, бо існуючі вже переповнені. Медикам сьогодні дуже тяжко. Подумайте і про них.  Пам'ятайте, наше спасіння - в наших руках!

Усі новини