Кропивницький отримав можливість пільгового кредитування від ЄІБ для реалізації програми «Безпека дорожнього руху»

Вівторок, 21 листопада 2017 16:53

Сьогодні, 21 листопада, розпочала свою роботу десята сесія міської ради Кропивницького. Депутати і запрошені на сесію хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих під час Революції Гідності в Україні.

Перед відкриттям сесійного засідання Народний депутат України Олександр Горбунов поінформував депутатський корпус міської ради Кропивницького про результати моніторингу, який провів Європейський інвестиційного банку.

- За результатами моніторингу Кропивницький внесений до переліку міст, яким може бути надане пільгове кредитування до одного мільярду гривень під 2% річних,- відзначив Олександр Горбунов. - Оcтaннім чacом Кропивницький демонструє хороші темпи cоціaльно-економічного розвитку, це і вплинуло на рішення Європейського інвестиційного банку. Місто зможе отримати необхідні інвестиційні кошти для реалізації прогрaми «Безпекa дорожнього руху», а це означає можливість додаткового ремонту доріг, cвітлофорів, моcтів, вcтaновлення зупинок тощо. Це дуже серйозний і відповідальний крок, але якщо буде воля і бажання міської ради – це може дійсно стати ще однією основою для стратегічного і тактичного розвитку міста!

Депутати вислухали представників громадськості та затвердили порядок денний сесії і оголосили перерву в роботі сесії.

Усі новини