Кропивницький на стратегічній сесії ”Культурна спадщина” у Києві представляла керівник відділу з охорони культурної спадщини міської ради

Середа, 25 липня 2018 13:49

Днями у Києві в конференц-залі Національного заповідника “Софія Київська” відбулась стратегічна сесія ”Культурна спадщина”, організована Українським культурним фондом.

У заході взяли участь представники галузі культурної спадщини зі всієї України, а саме: інституції громадянського суспільства, працівники органів державної влади, місцевого самоврядування, громадські активісти та всі ті, кому не байдужа культурна спадщина країни.

Серед присутніх на стратегічній сесії була і начальник відділу з охорони культурної спадщини управління містобудування та архітектури міськоїради Кропивницького Надія Лісняк.

Стратегічну сесію відкрила виконавча директорка Українського культурного фонду Юлія Федів, яка зазначила, що культурна спадщина України потребує не тільки обговорення на таких заходах, а й нових креативних ідей та шляхів її пізнання та збереження.

Захід проходив жваво, воркшоп учасників та командна робота сприяли тому, що велися дискусії стосовно напрямку збереження та використання культурної спадщини, в яких активну участь взяла і Надія Лісняк.

Відділ з охорони культурної спадщини управління містобудування та архітектури і надалі активно братиме участь у таких заходах, які репрезентують наше місто у новій площині.

 

Усі новини