Кропивницький готується до захисту: у місті відловлюють диверсантів і укріплюють блок-пости

Неділя, 27 лютого 2022 09:54

У Кропивницькому триває активна підготовка до  захисту міста від російських окупантів. За сприяння містян силовики відловлюють на території обласного центру диверсантів. Одночасно на всіх в’їзних до Кропивницького  шляхах виросли укріплені блокпости, де несуть цілодобову варту нацгвардійці.

Про це повідомив Кропивницький міський голова Андрій Райкович.

- Ніч у нашому місті пройшла спокійно. Але всі наші тривоги і молитви були за Київ, Харків, Херсон, Миколаїв – за всю Україну, - йдеться у його зверненні до кропивничан. -

Я тримаю контакт із мерами наших славних українських міст. Ми продовжуємо приймати переселенців. І цієї ночі розмістили ще кілька груп з різних куточків України, переважно з тих міст, які зараз під ворожим обстрілом.

Учора ввечері ми зробили основні будівельні роботи на блок-постах. Щиро вдячний усім бізнесменам, будівельникам і просто кропивничанам, які одразу почали мені телефонувати і пропонувати важку техніку, машини. І ми укріпляємо заслін навколо міста. Нацгвардійці вийшли на пости нести бойову варту.

Вчора до ночі наші правоохоронці, не без вашої допомоги, дорогі небайдужі люди, вихоплювали, як бліх із старого кожуха, підлих диверсантів. Дякую вам за пильність і сьогодні уваги не зменшуйте. Можливо ще не всіх знешкодили. Тому повідомляйте негайно про все підозріле навколо вас.

Також дякую всім, хто облаштовує тимчасові укриття у себе в багатоповерхівках. Бачите, прийшла та лиха година, коли вони знадобилися. Життя нас багато чому зараз навчить. Сьогодні вихідний, хто ще не облаштувався, виходьте і готуйте свої прості укриття.

Разом ми сильні! У нас єдина мета - Україна!

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13