Кропивницький «Family Weekend»: радість дитинства попри війну

П'ятниця, 31 травня 2024 16:07

В останній день травня, коли в усіх школах прозвучали останні дзвоники, у середмісті Кропивницького відбувся яскравий і життєствердний захід «Family Weekend». На сімейну програму, присвячену Міжнародному дню захисту дітей, прийшли малюки з батьками і старшокласники.

Свято для маленьких кропивничан організували управління молоді та спорту міської ради та  обласна бібліотека для юнацтва імені Євгена Маланюка, долучилася до організаторів і Нацполіція області. А ведучим розважальної програми став організатор дитячої та молодіжної роботи Віталій Беспалий.

Діти і дорослі розважалися і грали, танцювали і малювали. А ще брали участь у командних естафетах, майстер-класах, розвагах на кмітливість і ерудицію. Старшокласники долучилися до акції “Знай свої права”, яку для них провели фахівці управління з питань захисту прав дітей Кропивницької міської ради.

Кропивницькі діти хочуть бути щасливими і радіти життю, утім тривога нагадала про війну, що триває в Україні. І хоч розважальний захід довелося перервати, це ні на грам не применшило бажання дітей радіти початку літніх канікул і дякувати нашим захисникам, які боронять Україну від лютого ворога і завдяки яким наші діти мають можливість жити, навчатися і відпочивати.

Усі новини

28 червня – День Конституції України!
П'ятниця, 28 червня 2024 09:57