Кропивницькі теплогенеруючі підприємства підписали додаткові угоди на постачання газу для завершення опалювального сезону

Понеділок, 2 квітня 2018 13:11

Теплогенеруючі підприємства Кропивницького підписали додаткові угоди на постачання блакитного палива для забезпечення опалювального сезону. Про це повідомив заступник міського голови Олександр Мосін під час апаратної наради сьогодні, 02 квітня.

Укладеними до цього угодами передбачалося забезпечення газопостачання котелень КП «Теплоенергетик» та ДП «Кіровоградтепло» до 1 квітня поточного року. Відповідно до нових укладених договорів, НАК «Нафтогаз України» залишається гарантованим постачальником газу із зафіксованою на період опалювального періоду 2017-2018 років ціною.

Олександр Мосін доручив управлінню з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради контролювати температурні показники зовнішнього повітря, щоб вчасно завершити опалювальний сезон. Котли теплогенеруючих підприємств Кропивницького будуть погашені, коли середньодобова температура повітря не опускатиметься нижче 8С тепла впродовж трьох діб.

Усі новини