Кропивницька Молодіжна рада презентувала адвокаційну кампанію “Лапа добра”

Понеділок, 13 грудня 2021 16:03

Молодіжна рада при виконавчому комітеті Кропивницької міської ради провела презентаційну зустріч молодіжної адвокаційної кампанії “Лапа добра”. Проєкт був підтриманий в межах програми "Партнерство та адвокація для молодіжних рад", що реалізовується Агенцією сталого розвитку "Хмарочос" в межах програми "Активні громадяни" Британської Ради за підтримки Посольства Великої Британії в Україні.

У заході взяли участь представники зоозахисних організацій Кропивницького, зокрема ветеринарно-реабілітаційного центру громадської організації захисту тварин "БІМ", які розповіли про діяльність організації та співпрацю з КП “Універсал - 2005” за міською Програмою регулювання чисельності безпритульних тварин.

Представники Молодіжної ради озвучили звіт діяльності Програми за 2016-2020 роки, який отримали від Головного управління житлово-комунального господарства, після подання офіційного запиту.

Окрім цього, під час заходу були презентовані різні зоозахисні ініціативи, які втілювалися в Кропивницькому: Всеукраїнський марш за права тварин, благодійна виставка-аукціон на підтримку притулку “Щасливий пес”. Також досвідом регулювання кількості безпритульних тварин ділилися з Компанівської громади (ініціативна група “Вірний друг”) та Гуляйпільської громади (ініціативна група “Закон природи”) Запорізької області.

Молодіжна рада спільно з учасниками заходу обговорили зоозахисні проблеми, які існують в громаді, та шляхи їхнього вирішення, зокрема використання адвокації та втілення проєктів соціальної дії.

Усі новини