Кропивничан запрошують на лялькову виставу, щоб зібрати гроші на квадрокоптер для ЗСУ

Середа, 4 січня 2023 16:20

Кропивничан та гостей міста запрошують до Кіровоградського академічного обласного театру ляльок на перегляд вистави “Золотий павучок”. Це різдвяна історія про дивовижну пригоду, що сталася на Святвечір. А мета показу вистави дійсно чарівна — за кошти, зібрані від продажу квитків придбати квадрокоптер "MAVIC 3" для ЗСУ.

Організатори показу — творчі волонтери Кропивницького, режисерка-постановниця вистави — депутатка Кропивницької міської ради Олександра Ткаченко. Для вас зіграє неймовірна команда: провідні актори Кіровоградського академічного українського музично-драматичного театру ім. М. Л. Кропивницького: Дарія Скрипник, Євген Скрипник, Тетяна Бовшик; вокалісти і музиканти: Ігор Ілючек, Ярослав Озеряник, Наталія Камінська, Валерія Кривенко на чолі з Євгеном Жердієм; театральна студія «Авангард» Інни Дорошенко, народний вокальний ансамбль "Антарес" та зразковий хореографічний колектив "Аеліта".

На квадрокоптер потрібно зібрати 60 тисяч гривень. Кожен придбаний квиток — ваш вклад у перемогу! Квитки можна придбати в касі обласного театру ляльок (вул. Преображенська, 3), Кропхабі (вул. Преображенська, 2) або за посиланням: afisha.kr.ua/goldspider.

Вистава відбудеться 5 січня о 16:00 та 18:00; 6 січня о 16:00.

Усі новини