Кропивничан запрошують на благодійний “Весняний бал квітів”

Вівторок, 7 лютого 2017 17:04

24 лютого в обласній філармонії Кропивницького за ініціативи молодіжної ради при виконавчому комітеті міської ради відбудеться благодійний бал.

Мета “Весняного балу квітів” передусім благочинна - зібрати кошти на лікування 13-річної Надійки Мороз, яка прикута до інвалідного візка. Дівчинка вже перенесла дві операції і наразі потребує третьої, що дасть їй шанс самостійно ходити. Початок балу - о 17.30.

Представники організаторів заходу, заступники голови Молодіжної ради Ганна Трухевич та Катерина Колева повідомили і про дрес – код учасників. Всі жінки на балу мають бути у вечірніх сукнях, а чоловіки у фраках чи класичних костюмах. Обов“язковою умовою участі у заході є наявність прикраси із квітів.

Потренуватись у виконанні танцювальних “па” перед виходом на паркет філармонії можна буде на базі факультету фізичного виховання педагогічного університету імені В.Винниченка, де 11 лютого об 11.00 та 16 лютого о 18.00 хореографи ансамблю “Конвалія” проведуть півторагодинний майстер-клас із віденського вальсу.

Проведення “Весняного балу квітів” стало можливим завдяки підтримці міської ради Кропивницького, народного депутата України Костянтина Яринича та управління освіти, науки, молоді та спорту ОДА.

Усі новини

Сарана — реальна небезпека
Середа, 17 липня 2024 16:17