Кропивничан закликають долучитися до генерального прибирання міста у Всесвітній день з охорони навколишнього природного середовища

П'ятниця, 31 травня 2024 16:03

Департамент містобудування та земельних ресурсів Кропивницької міської ради запрошує мешканців Кропивницького, керівників установ, підприємств та організацій обласного центру долучитися до акції з благоустрою території міста з нагоди Всесвітнього дня  з охорони навколишнього природного середовища, який відзначається  05 червня.

Що можна зробити у ці дні громадою, щоб змінити ставлення до проблеми покращення довкілля та санітарного стану територій, на яких ми проживаємо:

  • очистити прилеглі території до приміщень, домогосподарств;
  • привести території, прилеглі до адміністративних будівель, прибудинкові території в належний естетичний та санітарний стан;
  • ліквідувати чагарникові порослі;
  • ліквідувати стихійні смітники та не допускати факти несанкціонованого розміщення відходів.

Закликаємо всіх громадян взяти участь у акції з благоустрою, прибирання і приведення у належний стан прибудинкових територій, дитячих та спортивних майданчиків, господарських майданчиків та територій установ, підприємств та організацій, вулиць доріг, тротуарів, автобусних зупинок.

Також, звертаємо увагу, що благоустрій – це не разова акція, це щодення робота, і в першу чергу робота над собою, своєю свідомістю, зробивши невелике зусилля - не смітити!

Кожен житель має усвідомлювати, що чистота громади залежить саме від нього. Тому, давайте не будемо сторонніми спостерігачами, а всі разом подбаємо про чистоту навколо себе, адже підтримання чистоти та порядку – це запорука здоров’я і краси нашого рідного краю.

Усі новини

28 червня – День Конституції України!
П'ятниця, 28 червня 2024 09:57