Кропивничан попереджають про небезпеку від стихійної торгівлі

Середа, 17 липня 2024 16:00

Інспекція з благоустрою Кропивницької міської ради попереджає, що стихійна торгівля харчовими продуктами, особливо в таку спекотну погоду, є загрозою для здоров’я.

Тож, в нашому місті така торгівля здійснюється з землі, на проїжджих та тротуарних частинах, зупинках громадського транспорту, і дана проблема залишається й надалі.

- Працівники інспекції з благоустрою постійно проводять розʼяснювальну роботу, надають попередження та складають адміністративні протоколи згідно ст. 152 КУпАП, за що передбачені штрафні санкції від 340 до 1360 гривень, - повідомив директор інспекції з благоустрою Олександр Брюховецький. - Найчастіше стихійна торгівля виникає у місцях масового перебування людей. Нерідко ці громадяни торгують прямо із землі у невстановлених для цього місцях, залишаючи після себе сміття, ніхто за собою не прибирає і  цей непотріб розноситься по нашому місту.

Олександр Брюховецький наголошує, що Правила благоустрою повинні дотримуватись всі без виключення! Разом із тим закликає кропивничан не купувати продукти у невстановлених місцях, особливо у таку спеку, оскільки вони несуть загрозу здоров’ю.

Усі новини

Сарана — реальна небезпека
Середа, 17 липня 2024 16:17