"Краудфандінг для соціального підприємництва": бізнес Кропивницького запрошують до участі

Середа, 2 лютого 2022 14:31

Міжнародний фонд "Відродження" в рамках проєкту "EU4USociety" у співпраці з Європейським Союзом оголосив конкурс "Краудфандінг для соціального підприємництва".

Як повідомили в департаменті з питань економічного розвитку Кропивницької міської ради, метою конкурсу є зміцнення функціонуючих соціальних підприємств, популяризація соціального підприємництва та створення позитивної практики залучення соціальними підприємствами коштів спільноти.

Пріоритети конкурсу: залучення коштів громади для підтримки створення нових або розширення діючих соціальних підприємств.

Учасниками  конкурсу можуть бути громадські організації, спілки, асоціації, товариства та інші об’єднання, зареєстровані відповідно до українського законодавства як неприбуткові або благодійні організації.

Мінімальна сума залучених коштів для реалізації успішних кампаній, які Фонд дофінансовуватиме у межах цієї ініціативи, становить 50 000 гривень, а максимальна – 200 000 гривень.

Кінцевий термін подання заявок: 15 лютого 2022 року. Більше інформації про конкурс та аплікаційну форму шукайте за посиланням:

https://www.irf.ua/contest/konkurs-kraudfanding-dlya-soczialnogo-pidpryyemnycztva-2/.

Усі новини