КП “Електротранс” оголосило тендер на придбання для Кропивницького 20 нових автобусів

Понеділок, 3 квітня 2017 17:07

Для Кропивницького буде придбано 20 нових автобусів великої місткості. Відповідний тендер 30 березня оголосило міське комунальне підприємство “Електротранс”.

В умовах тендеру відзначається, що автобуси мають бути великогабаритні та з низьким рівнем підлоги, обладнані відкидним трапом, тобто пристосованими для користування людьми з обмеженими фізичними можливостями. Рік випуску має бути не ранішим від 2017-го.

Як зазначається на сайті публiчних закупiвель «ProZorro», автобуси повинні мати сертифікат відповідності УкрСЕПРО, або сертифікат типу колісного транспортного засобу, або сертифікат відповідності щодо індивідуального затвердження, який надається на момент поставки. Пропозиції прийматимуться до 29 квітня, а сам аукціон має відбутися 6 червня.

На закупівлю 20 нових автобусів у міському бюджеті передбачено 70 мiльйонiв гривень. Відповідно до тендерної документації, новий транспорт має надійти 31 грудня 2017 року, але там також зазначено, що термін виконання може бути продовжений, у разi виникнення документально пiдтверджених об'єктивних обставин.

Усі новини