КП «Благоустрій» у Кропивницькому гостро потребує робочих рук

Середа, 26 червня 2024 13:10

На території міста активно тривають роботи з викошування трави у зелених зонах обласного центру. Минулого тижня косарі працювали на газонах по вулицях Кропивницького, Героїв-рятувальників, Яновського, Преображенській, Героїв Маріуполя, Чорновола, на Варшавській алеї у парковій зоні на селищі. Новому, на території скверу Яновського.

Косарі КП «Благоустрій» працюють із повною самовіддачею, хоч підприємство має серйозні кадрові проблеми, - відзначив під час апаратної наради у вівторок, 25 червня, очільник КП «Благоустрій» Олександр Співак.

- Багато наших колег поміняли газонокосилки на автомати і пішли захищати країну, - поділився керівник підприємства. – Сьогодні у нас у штаті працюють  9 косарів і це половина штатного розкладу. За мотокоси доводиться брати нашим жінкам – вони обслуговують центральну частину Кропивницького. Ще вісім агрегатів чекають на роботящі руки. Ми звернулися через усі можливі канали поширення інформації із запрошенням працювати у нашому колективі. Крім того, ми оголосили тендер виконання робіт із покосу, тож сподіваємося, що підприємці відгукнуться і підтримають нас.

Заступник міського голови Олександр Мосін доручив головному управлінню ЖКГ опрацювати питання придбання спеціалізованого агрегату, який би ефективно використовувався на великих площах газонів – у парках і скверах міста та міг ми замінити працівників із ручними косами.

Крім того, працівники КП «Благоустрій» продовжують роботи з догляду за квітниками на території обласного центру: прополювання та рихлення клумб виконано на площі «Театральна», площі Богдана  Хмельницького та по  вулиці Незалежності.

Квіти висадили також на колі біля Аеропорту, на площах Богдана Хмельницького і Соборній, у сквері Олексія Кондакова, по вулицях Велика Перспективна, Євгена Чикаленка, Леоніда Каденюка.

Усі новини

Сарана — реальна небезпека
Середа, 17 липня 2024 16:17