Комунальники Кропивницького – за чисте і благоустроєне місто!

Вівторок, 28 травня 2019 13:08

Комунальники Кропивницького продовжують забезпечувати  комфорт та затишок на вулицях рідного міста.

Сьогодні, 28 травня, спеціалісти комунального підприємства «Універсал 2005» вивели на роботу дві підмітально – прибиральні машини «Глобус»: вони прибирають центр міста, та наводять ладу на проїжджій  частині  вулиці Салтикова – Щедріна.

В планах комунальників на цей день є також ліквідація несанкціонованих сміттєзвалищ по вулицях Київській, Салтикова – Щедріна, Антонова. А по вулиці Жадова  буде розчищений  стічний лоток. 

Не припиняють ліквідацію ямковості на шляхах міста дорожники  КП «Універсал 2005». Сучасна установка ямкового ремонту УЯР продовжить працювати по вулицях Євгена Тельнова, Бобринецький шлях та на  проспекті Університетському. Одночасно, по вулиці Юрія Краснокутського прогрейдерують дорожнє покриття.

Спеціалісти КП "Благоустрій" запланували покіс та вигрібання скошеної трави по вулицях Короленка, Мурманській, Слободенюка і у сквері Молодіжному.

Не втомлюються працівниці підприємства продовжувати озеленення Кропивницького: сьогодні висаджують квітів на площі Богдана Хмельницького, на території Фортечних Валів та  площі перед міською радою. А на вже створених квітниках планують спушити землю. Не забудуть і про дерева – поливатимуть їх впродовж всього дня.

Усі новини