Комунальники Кропивницького скористаються погодою, щоб вивести з вулиць міста накопичений зимою сніг

Понеділок, 11 лютого 2019 14:37

Комунальники Кропивницького зосередять свої зусилля на розчистці вулиць та вивезенні снігу з віддалених мікрорайонів обласного центру. Відповідне доручення головному управлінню ЖКГ надав міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 11 лютого.

Частина снігу у Кропивницькому зійшла разом з туманами, дощовою водою та плюсовими температурами. Але синоптики знову не виключають снігопади і пониження температури. Тому необхідно скористатися нагодою та прискорити вивезення снігу. А очищені від снігу дороги, у свою чергу, дозволять запустити спеціальну техніку, яка зможе підмести з проїжджої частини залишки протиожеледної суміші.

- Ви бачите, як змінюються погодні умови: нам сьогодні необхідно планувати все з поправкою  на метеоумови, тому моя теза про необхідність придбання маломоторної універсальної прибиральної техніки не повинна зависнути в повітрі, – наголосив Андрій Райкович. – Тривожними є також  повідомлення з інших міст про факти травмування перехожих льодяними бурулями: це  повинно насторожувати кропивницьких комунальників!

Андрій Райкович поставив завдання всім ЖЕО, комунальному блоку уважно обстежити всі дахи будинків, аби не допустити в місті біди.

Усі новини