Комунальники Кропивницького активно включилися у весняне прибирання території міста

Середа, 20 березня 2019 08:41

Комунальні служби Кропивницького активно включилися у генеральне весняне прибирання території міста. У понеділок, 18 березня, протягом дня працівники КП “Універсал-2005” вичищали від сміття  центральну частину Кропивницького.

За інформацією керівника комунального підприємства Віктора Панішка, цього дня дві бригади спеціалістів та шість одиниць спеціальної прибиральної техніки звільнили від дорожнього змету дві вулиці: Вокзальну та Соборну. Крім того, по вул. Євгена Тельнова та по пр-ту Університетському проводилось механізоване розмітання проїжджої частини трьома тракторами МТЗ-82.

Також силами підприємства було ліквідовано два несанкціонованих сміттєзвалища по вулицях Київській та Салтикова-Щедріна. А на  Батуринській та Івана Франка здійснено грейдерування та вирівнювання дорожнього покриття.

Активно працюють над озелененням обласного центру садівники КП “Благоустрій”: здійснюють перекопування клумб по вулиці Великій Перспективній, квітників на площі Героїв Майдану та  закривають від потрапляння вологи клумби на головній площі міста.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13