Комунальні служби Кропивницького звільнюють територію міста від незаконних сміттєзвалищ

П'ятниця, 26 квітня 2019 08:57

Комунальні служби Кропивницького продовжують активно благоустроювати територію міста. Працівники КП "Універсал-2005"продовжують велике весняне прибирання в обласному центрі: звільняють вулиці. Прибудинкові території і зелені зони  від накопиченого за зиму сміття. Щодня на території міста працюють дві підмітально-прибиральні машини "Глобус". Сьогодні, 26 квітня, у планах комунального підприємства прибирання тротуару по вулиці Ушакова та побічного сміття з центральної частини міста. Також запланована ліквідація несанкціонованих сміттєзвалищ по вулицях Андріївська, Рівненська, Комарова, Київська, Салтикова-Щедріна.

Продуктивно працює і комунальна техніка з ліквідації ям на дорогах обласного центру. Дорожники з допомогою установки УЯР «лататимуть» асфальтове покриття на вулиці Запорізькій. Усуватимуть ямковість також по вулиці Юрія Коваленка. Крім того, дорожню частину вулиці Івана Богуна будуть грейдерувати.

Працівники КП “Благоустрій” працюватимуть у кількох напрямках: вивозитимуть обрізане гілля по вулицях Бєляєва та Бобринецький шлях, висаджуватимуть квіти на клумбах площі Героїв Майдану, коситимуть та вигрібатимуть траву в Гаю Десантників і сквері «Катюша», поливатимуть клумби з квітами по вулиціях Великій Перспективній, Шевченка, на Фортечних Валах, на площах Соборній і Героїв Майдану.

 

Усі новини