Капітальні ремонти доріг у Кропивницькому активізуються

Понеділок, 24 вересня 2018 13:40

Темпи будівництва і капітального ремонту доріг у Кропивницькому мають прискоритися. Таке завдання комунальникам обласного центру чітко визначив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 24 вересня.

Температура за вікном поступово знижується, а на шляхах міста ще чимало робіт. Очільник міста наголосив, на необхідності скласти графік завершальних робіт вересня-жовтня-листопада, і ретельно контролювати виконання кожної його позиції.

 - Я загострюю вашу увагу на всіх об’єктах.  Шляхопровід по провулку Об’їзному і Арка – це два проекти, що мають непересічне значення і надзвичайну вагу для міста. Застерігаю, що від початку і до завершення  робіт там буде жорсткий контроль, а будівельні штаби звітуватимуть щотижня, – зауважив міський голова. – До речі, Пермська рік як відремонтована, чому там досі немає розмітки?

Міського голову також обурило призупинення капітального ремонту дорожнього покриття по вулиці Короленка. Андрій Райкович акцентував увагу на тому, що фінансування по об’єкту здійснюється регулярно і у повному обсязі, тому асфальтування необхідно терміново поновити.

- Бордюрні камені не встановлені, заїзні кишені для громадського транспорту не об лаштовані, про газонну частину я взагалі мовчу, – вказав на недоліки Андрій Райкович. – Вулиця Короленка -  на моєму особистому контролі, спуску нікому не дам.

Усі новини