Ініціатива міського голови Андрія Райковича з відновлення шкільних спортивних залів наполегливо втілюється в життя у Кропивницькому

Четвер, 26 липня 2018 16:44

Сьогодні, 26 липня, в рамках ініціативи  міського голови по відновленню п’яти шкільних спортзалів щороку, Андрій Райкович разом із начальником управління освіти міської ради Ларисою Костенко проінспектували хід ремонтних робіт у загальноосвітніх школах №№ 13 і 32 міста Кропивницького.

За словами Лариси Костенко, цього року реконструкцію спортзалів заплановано у школах № 9, 13, 18, 32 і у школі-інтернаті “Сокіл”. На відновлення кожної спортивної зали з міського бюджету виділено близько 1,5 мільйони гривень.

- У школі №13, крім капітального ремонту спортивної зали, ремонтуються також туалетні кімнати, харчоблок, здійснюється заміна підлоги, і до першого вересня заплановане відновлення майданчику біля центрального входу до навчального закладу, - зазначила начальник управління освіти. - Також на базі цього навчального закладу ми плануємо запровадити початкову професійну освіту, отже для цього необхідно буде облаштувати спеціальні виробничі майстерні.

У загальноосвітній школі № 32 також триває капітальний ремонт спортивної зали, який передбачає заміну вікон, стелі, підлоги, шпаклювання стін. Будуть також відремонтовані і всі підсобні приміщення для зберігання інвентаря та роздягальні.

Усі новини