Хроніка опалювального сезону у Кропивницькому: пориви на мережах і внутрішньо- будинкових системах не дозволяють подати тепло до семи багатоповерхівок

П'ятниця, 23 листопада 2018 12:08

Пориви на зношених мережах у Кропивницькому не дають можливості теплогенеруючим підприємствам обласного центру увійти в штатний режим роботи і забезпечити стовідсоткове підключення абонентів до тепла.

Станом на ранок 23 листопада «КП «Теплоенергетик» має одну аварію по вулиці Архітектора Паученка. Без опалення залишаються дві квартири у будинку №46. ДП «Кіровоградтепло» теж має один порив, але його наслідки серйозніші: припинено теплопостачання до чотирьох житлових будинків:  по вулиці Волкова 14, к. 1, вулиці Бєляєва, 15, корп. 2, вулиці А. Корольова, 36, 38. Холодні поки батареї і в дитячому садочку № 47 та в  ЗОШ № 9. Всі решта закладів освіти і охорони здоров’я міста  підключені до тепла.

Продовжують ліквідовувати наслідки поривів внутрішньо будинкових мереж і спеціалісти кропивницьких ЖЕО. Зокрема майстри ЖЕО №1 працюють над відновленням подачі тепла до будинку по провулку Ковалівському, 13, а аварійна бригада Кропивницького ВКГ усуває пошкодження трубопроводу у багатоповерхівці по проспекту Університетському, 25.

Загалом теплопостачанням забезпечені 794 житлових будинки із 802, що складає 99% житлового фонду.

Температура теплоносія на виході і вході котелень по КП «Теплоенергетик»: на ТЕЦ 54:44, на модульній  котельні сел. Нового -  71:58. Температура теплоносія по котельнях ДП «Кіровоградтепло» -   60:45

Середньодобова температура зовнішнього повітря на території Кропивницького опустилася до рівня  - 3 С°.

Усі новини