«Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці»: стартував четвертий щорічний конкурс історій

П'ятниця, 5 липня 2024 10:17

Проєкт «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України» запускає четвертий щорічний конкурс історій «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці».

У конкурсі можуть взяти участь представники влади, громадянського суспільства та бізнесу, які прагнуть поділитися досвідом втілення проєкту/ініціативи за участі трьох секторів.

Мета конкурсу – популяризувати успішну тристоронню співпрацю між секторами та результати такої спільної роботи, необхідні для розвитку суспільства відповідальних громадян і незалежної, сильної та демократичної України.

За його результатами створять і поширять ресурсами організаторів Збірник історій про кращі спільні проєкти організацій громадянського суспільства, бізнесу та органів влади.

Історії увійдуть у Збірник за категоріями: допомога військовим, гуманітарна допомога та реабілітація, соціальні проєкти, відновлення, створення просторів, освіта, інформаційні кампанії та конкурси, культура та ін.

Співпраця між урядом, бізнесом та громадськими організаціями є дуже важливою для сучасної держави. Вона допомагає розв’язувати проблеми, з якими стикається суспільство, особливо в умовах війни. Така співпраця дозволяє знаходити відповіді на виклики, які виникають, спільно працюючи між різними секторами.

Щоб історія потрапила до Збірника, вона має відповідати чотирьом критеріям:

  • в ініціативі/проєкті взяли участь представники трьох секторів: громадянського суспільства, бізнесу та влади;

  • ініціатива/проєкт відбувалась упродовж 2024-го та/або 2023 року;

  • інформація про втілену ініціативу/проєкт доступна у відкритих джерелах;

  • ініціатива/проєкт має вимірюваний результат.

Розказати про власну історію можна до 05 серпня включно, заповнивши реєстраційну форму: https://forms.gle/NNweG2Hgcn2EQDw79.

Конкурс реалізується спільно з Міністерством культури та інформаційної політики України, Секретаріатом Кабміну, Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України, Національною соціальною сервісною службою України та Глобальним договором ООН в Україні.

Якщо ви маєте додаткові питання, звертайтесь за електронною поштою info@cedem.org.ua, вказавши у темі листа “Конкурс історій співпраці”.

Усі новини