Громадськість і комунальники обговорили можливості реалізації у Кропивницькому інвестиційного проекту «Безпека дорожнього руху у містах України»

Понеділок, 2 квітня 2018 14:34

У міській раді Кропивницького відбулося громадське обговорення проекту Європейського інвестиційного банку «Безпека дорожнього руху у містах України» за участі заступника міського голови Олександра Мосіна.

Як  повідомив заступник очільника міста, нещодавно у Львові відбувся VI форум самоврядування, на якому обговорювалися актуальні питання реформи місцевого самоврядування, децентралізації, застосування IT технологій у керуванні містом та роль об’єднаних територіальних громад. В обговоренні взяли участь і народні депутати, і міський голова Андрій Садовий.

За словами Олександра Мосіна, під час форуму команда фахівців з міської ради Кропивницького познайомилася зі спеціалістами комунального підприємства “Львівавтодор”, з якими було обговорене питання щодо залучення інвестицій європейських банків.

- Міська влада Кропивницького запросила львів’ян, аби вони поділилися власним досвідом залучення інвестицій та організації безпеки дорожнього руху, яку вони вже відпрацювали технологічно і документально у своєму місті, - зазначив Олександр Мосін. - В рамках зустрічі було заплановано проведення двох круглих столів. Перша зустріч мала на меті обговорення питання залучення інвестицій зі спеціалістами комунальних служб. Друга зустріч — розширена, передбачала спілкування з громадськістю обласного центру.

Заступник міського голови відзначив, що у Кропивницькому працівники КП “Львівавтодор” ознайомились із місцями найбільшої концентрації місць ДТП, після чого своїм баченням щодо убезпечення дорожнього руху на цих ділянка поділилися з фахівцями комунальних служб. Вивчивши ситуацію на дорогах обласного центру, львівські фахівці дали свої рекомендації щодо технічних і документальних можливостей освоєння інвестиційних коштів Європейського інвестиційного банку.

Усі новини