Громадська комісія з житлових питань розглянула звернення кропивничан та вимушених переселенців

Вівторок, 7 лютого 2023 17:27

Сьогодні, 07 лютого, у Кропивницькій міській раді відбулося засідання громадської комісії з житлових питань, яке провів заступник голови комісії Володимир Фундовний.

Члени комісії розглянула подані заяви і документи та рекомендували виконавчому комітету взяти на облік для отримання тимчасового житла 9 родин вимушених переселенців з Донецької, Луганської та Запорізької областей, житло яких зазнало руйнувань внаслідок завданих російською армією ракетних та артилерійських обстрілів. Кропивницький вже прихистив тисячі родин переселенців, у їх складі — пенсіонери, діти, люди з інвалідністю, які потребують житла в першочерговому порядку.

Комісія підтримала взяття на квартирний облік чотирьох родин учасників бойових дій з числа внутрішньо переміщених осіб й родини, у складі якої є учасник бойових дій та позбавлену батьківського піклування дитину.

Також погодили надання ордерів двом родинам, які мешкають в гуртожитку на проспекті Університетському, 21, віднесення шести квартир до числа службових та рішення виконавчого комітету про надання службової квартири.

Усі новини