Графік проведення поминальних днів на цвинтарях Кропивницького

Понеділок, 1 квітня 2019 10:51

Із  04 по 09  травня у Кропивницькому триватимуть поминальні дні. Адміністрація КП “Ритуальна служба” звертається до кропивничан з проханням із розумінням та повагою ставитися до місць поховань, не допускати порушень правопорядку, бути ввічливими та толерантними.

- Будь ласка, пам’ятайте про основні правила на подібних заходах, не перетворюйте поминання померлих на привід до пияцтва або на якусь маївку, - зауважив директор підприємства Юрій Вісяников. - Це не повинен бути просто привід для того, щоб випити спиртного і по суті вже і забути про те, для чого зібралися, а тому поминальну трапезу, згідно з церковними правилами, краще зробити не на могилі, а вдома після відвідин могил померлих.

Також керівництво КП “Ритуальна служба” напередодні поминальних просить відвідувачів кладовищ привести могили в порядок, прибрати сміття, пофарбувати огорожі, за бажанням висадити квіти.

- Велике прохання не складати сміття в проходах між могилами, не виносити гілля, бур’ян та інший непотріб в лісосмугу, а виносити в сміттєві контейнери або в спеціально відведені місця, які розташовані на узбіччі проїжджої частини. До поминальних днів на кладовищах міста Кропивницького буде завезена вода в достатній кількості, - наголосив Юрій Вісяников.

Графік проведення поминальних днів у 2019 році на кладовищах міста Кропивницького:

Старобалашівське кладовище, провулок Громадянський – 4 травня;

Новолелеківське, Масляниківське, Далекосхідне, Завадівське кладовища – 5 травня;

Новолелеківське, Старобалашівське кладовище(вул. Казанська) – 6 травня;

Масляниківське кладовище – 7 травня;

Далекосхідне кладовище – 8 травня;

Рівнянське кладовище – 9 травня.

Усі новини