Гемодіалізному центру у Кропивнипцькому – бути!

П'ятниця, 17 березня 2017 14:41

Узгодження графіків проведення реконструкції приміщень міської лікарні №2 імені Святої Анни під розміщення гемодіалізного відділення стало предметом обговорення під час зустрічі заступника міського голови Наталії Дзюби із директором компанії “Буд-Альянс Групп” Сергієм Кравченком, сьогодні, 17 березня.

Наприкінці минулого року, 16 листопада, міський голова Кропивницького Андрій Райкович підписав меморандум із представництвом відомої німецької компанії “Fresenius Medical Care” щодо реалізації проекту створення гемодіалізного відділення в обласному центрі.

Оскільки лікарня святої Анни є пам’яткою культури, проект її реконструкції потребував довгого часу і багатьох узгоджень в інстанціях різного рівня.

- Нарешті цей шлях ми пройшли і маємо отримати дозвіл відділу охорони культурної спадщини ОДА та розпочати роботи, - відзначив Сергій Кравченко. – Орієнтовно у третьому кварталі відділ гемодіалізу у Кропивницькому буде введений в експлуатацію. Те, що проект буде успішно реалізований, у нас немає жодних сумнівів, адже для нас - це четвертий гемодіалізний центр, який ми відкриватимемо.

- Важливо, що проект у Кропивницькому реалізується повністю за інвестиційні кошти, - підкреслила Наталія Дзюба. - Жодної бюджетної копійки ми не використовуємо для облаштування відділення гемодіалізу.

Усі новини