Фестиваль вуличних музикантів у Кропивницькому: молодь поєднала мистецтво з підтримкою ЗСУ

Понеділок, 12 серпня 2024 15:51

Фестиваль вуличних музикантів, присвячений Дню молоді, відбувся у Кропивницькому у п’ятницю, 09 серпня..

Захід, організований управлінням молоді та спорту Кропивницької міської ради спільно  з Молодіжною радою VІІI скликання, проходив на імпровізованій локації по вулиці Театральній, де впродовж вечора для молоді звучали пісні місцевих гуртів “No Tea”, “Intro”, “Kind of madness” та “Радянський сором”.

Окрім музики, фестиваль мав важливу благодійну складову: всі охочі могли зробити донати на підтримку Збройних сил України, зокрема для 124-ї бригади ТРО морської піхоти на закупівлю зарядної станції.

Учасники гуртів подякували організаторам і слухачам за чудову атмосферу та підтримку. Представниця гурту “Intro” зазначила: “Хочу подякувати всім за цей хороший фестиваль. Скільки сил та часу було вкладено, дуже класно вийшло, дякую!”.

- Я рада, що з кожним днем стає все більше свідомої молоді, яка поєднує культурний відпочинок і благодійну складову, - відзначила виконуюча обов'язки голови Молодіжної ради Софія Ткаченко. -  Молодіжна рада вдячна гуртам, які виступали в цей день, і всім, хто доєднався та донатив”.

Усі новини