Фахівці КП «Теплоенергетик» продовжують готувати теплове господарство Кропивницького до нового опалювального сезону

Вівторок, 21 травня 2024 13:45

У Кропивницькому фахівці КП “Теплоенергетик” продовжують наполегливо  виконувати роботи з підготовки теплового господарства обласного центру до наступного опалювального сезону.

- Триває ремонт теплових мереж у місцях проявлення поривів після гідравлічних випробувань, фахівці підприємства ремонтують енергетичний котел на ТЕЦ, котел на Південно-Західній котельні, - відзначив директор підприємства Олександр Чельник під час апаратної наради сьогодні, 21 травня. - У відповідності до нової схеми теплопостачання, завершуються будівельні роботи в котельні по вулиці Любомира Гузара, виконується виготовлення проєктно-кошторисної документації на 93-ій теплопункт.

Одночасно у Кропивницькому тривають роботи з відновлення асфальтного покриття у місцях аварійного розриття. Такі ділянки відновили на вулицях Шевченка, Гагаріна, а на вулиці Чорновола залишилася одна ділянка, де нещодавно завершили ремонтні роботи на тепломережі.

Заступник міського голови Олександр Мосін звернув увагу адміністрації підприємства на необхідність активної роботи із боржниками, які не повністю розрахувалися за отримані послуги з теплопостачання у минулому опалювальному сезоні. Зокрема бюджетні заклади усіх рівнів залишилися винними КП «Теплоенергетик»  44 мільйони гривень, більше половини з яких – 25 мільйонів гривень, заборгувала Кропивницька льотна академія. Населення обласного центру недоплатило за тепло 26 мільйонів гривень.

Усі новини

Сарана — реальна небезпека
Середа, 17 липня 2024 16:17