Дорожники Кропивницького отримали доручення оперативно включитися в проведення ремонтних робіт на вулицях міста

Понеділок, 11 червня 2018 15:06

Міська влада Кропивницького наполегливо, щоденно працює над модернізацією технічного парку комунальних підприємств міста. На це звернув увагу міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 11 червня.

- У тестовому режимі почала роботу нова сучасна машина ямкового ремонту асфальтового покриття, - відзначив очільник міста. - Техніка хороша, багатофункціональна. Вона не тільки суттєво покращить якість ремонту наших доріг, підвищить оперативність їх проведення, а й допоможе комунальникам у зимовий період звільняти територію міста від снігових заметів. Я просив би навчальний процес для спеціалістів, що будуть на ній працювати. не затягувати, бо ми маємо масу справедливих нарікань від людей щодо ям на дорогах і на тротуарах, а літній час летить швидко.

Одночасно, Андрій Райкович звернув увагу головного управління ЖКГ міської ради на виконання у Кропивницькому стратегічних ремонтів: шляхопровід по провулку Об’їздному, ключові дороги на Н.Миколаївці і об'єкти на Балашівці.

- Є результати тендерів, визначені виконавці робіт. Проведіть узгоджувальні наради - треба за моєї участі - будь ласка! Але необхідно негайно включатись у масштабні роботи, а не знову чекати жовтня і хвилюватися: піде дощ, чи ні, - наголосив міський голова. – Оперативно підготуйте план-графік усіх ремонтів на дорогах, на дахах, на прибудинкових територіях. До жовтня включно. Хто виконавець, адреса, обсяг робіт, сума. І хто куратор об'єкту. Мені на стіл і люди повинні знати теж. Більше інформації, тоді менше пліток і домислів.

Усі новини