«Доброго ранку, Кропивницький!» - День міста розпочався з пробігів і активної ранкової руханки

Субота, 15 вересня 2018 10:06

По спортивному активно розпочалося святкування Дня міста у Кропивницькому. Мажорний тон святу задали шанувальники здорового способу життя обласного центру.

Двома колонами легкоатлети і велосипедисти рушили пробігами назустріч один одному від Фортечних валів і від пам’ятника Ангелу – Охоронцю. Близько п’ятиста прихильників ранкового бігу, учнів дитячо-спортивних шкіл міста, представників громадських організацій зустрілися на площі перед міською радою з велосипедистами міста, щоб розпочати святковий день із руханки «Доброго ранку, Кропивницький!».

До учасників пробігів долучилися гімнастки дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву  і разом, активними фізичними вправами під бадьору музику, вони заохочували долучитися до активного життя усіх кропивничан.

Учасників свята вийшов привітати міський голова Кропивницького Андрій Райкович.

- Наше місто славиться своїми спортсменами далеко за межами України, - відзначив у своєму вітальному слові очільник міста. – У Кропивницькому створені всі умови, щоб шанувальники спорту і фізичної культури мали можливість покращувати свою майстерність. Бажаю вам нових успішних стартів і перемог на спортивних аренах усього світу!

 

 

Усі новини