До уваги субсидіантів та пільговиків Кропивницького: інформуйте про зміни, щоб не втратити виплати!

П'ятниця, 24 травня 2024 17:13

Головне управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області нагадує, що громадяни, яким призначено житлову субсидію, зобов’язані протягом 30 календарних днів поінформувати орган Пенсійного фонду України про зміни соціального статусу членів домогосподарства, зміни у складі сім’ї членів домогосподарства, зміни переліку отримуваних житлово- комунальних послуг, перебування за кордоном сукупно понад 60 днів тощо.

Отримання паспортів дітьми в 14-річному віці – це теж важлива зміна у статусі членів домогосподарства! І таку інформацію обов’язково необхідно повідомляти фахівцям головного управління!

- За рішенням уповноваженого органу надання раніше призначеної житлової субсидії припиняється у разі, коли громадянин не повідомив уповноваженому органу про зміни, які необхідно внести до Анкети застрахованих осіб, протягом 30 календарних днів з дня їх виникнення, - відзначила Антоніна Торшина, начальниця управління пенсійного забезпечення, надання страхових виплат, соціальних послуг, житлових субсидій та пільг головного управління. - У разі не звернення до сервісного центру головного управління вирішуватиметься питання щодо припинення надання житлової субсидії.

Як вирішити ситуацію?

У разі відсутності у дитини такого паспорту необхідно в найкоротший термін звернутися до відповідних органів для його оформлення та в подальшому звернутись до найближчого сервісного центру головного управління для внесення змін в Анкету застрахованих осіб.
 

Усі новини

Сарана — реальна небезпека
Середа, 17 липня 2024 16:17