До Дня Конституції України у Кропивницькій міській раді подякували військовослужбовцям і волонтерам

П'ятниця, 28 червня 2024 18:23

Сьогодні в Україні відзначається одна з ключових дат -  День Конституції. Цей день символізує нашу незалежність, суверенітет та прагнення до справедливого і демократичного суспільства.

У цей день в Кропивницькій міській раді подякували тим, хто наближаючи перемогу бореться за нашу свободу і незалежність.

Почесну місію – вручення відзнак Кропивницької міської ради та її виконавчого комітету виконали заступник міського голови Олександр Мосін та секретар міської ради Олег Колюка.

- Конституція - це основний закон, який гарантує права і свободи кожного  громадянина, визначає структуру влади та принципи державного устрою, - відзначив у своєму слові Олександр Мосін. -   Вона є фундаментом, на якому ми будуємо наше майбутнє. Навіть всупереч війні українці залишаються єдиними, незламними, мужніми та нескореними. Слова щирої вдячності нашим захисникам і захисницям, які захищають сьогодні нашу державність.

- У найскладніші для кожної держави і кожного народу часи головні державні атрибути – Герб, Прапор, Гімн, Конституція набувають особливого значення. А Конституція є головною ознакою незалежної держави. Наша країна має славні і давні конституційні традиції, а чинна Конституція України є однією із найдемократичніших у світі, - наголосив Олег Колюка. -  Там закріплені права і свободи кожного нашого громадянина і сьогодні ці права і свободи у нас намагається відібрати російський агресор. Я щиро дякую усім, хто на фронті і в тилу добросовісно виконує свій конституційний обов’язок – наближає українську Перемогу, відстоює нашу Державність, боронить нашу Незалежність і право мати власну Конституцію – головний атрибут незалежної Держави.

Олександр Мосін і Олег Колюка за  особистий внесок у захист державного суверенітету та територіальної цілісності України, сумлінне виконання службових обов'язків, активну громадянську позицію та з нагоди Дня Конституції України вручили Грамоти і Подяки Кропивницької міської ради та виконавчого комітету військовослужбовцям і волонтерам міста.

Усі новини

28 червня – День Конституції України!
П'ятниця, 28 червня 2024 09:57