До 1030-річчя Хрещення Київської Русі-України

Середа, 4 квітня 2018 16:40

У 2018 році в Україні на державному рівні відзначається 1030-річчя Хрещення Київської Русі-України. Протягом року у місті планується проведення низки національно-патріотичних заходів з метою виховання у підростаючого покоління почуття поваги до духовної спадщини українського народу, експозицій, виставок церковно-богословської та історичної літератури.

Як повідомили у відділі з питань внутрішньої політики міської ради, до проведення заходів уже долучаються протестантські релігійні громади міста. 09 квітня о 15.00 з нагоди Воскресіння Христового вони запрошують на театралізоване відтворення історичних подій з життя Ісуса Христа, що розпочнеться на площі перед міською радою. Організатор заходу — релігійна громада Союзу Церкви Божої “Жива Надія”.

24 квітня у обласній філармонії Кіровоградське обласне об’єднання церков євангельських християн-баптистів ініціює проведення благодійного концерту духовної та класичної музики за участю хору із Арканзасу. Захід розпочнеться о 19.00, вхід безкоштовний.

Усі новини