Єднання заради перемоги: у Кропивницькому відбулося чергове засідання сесії міської ради

Четвер, 9 лютого 2023 15:38

Сьогодні, 09 лютого, під головуванням секретаря міської ради Олега Колюки відбулася дев’ята сесія Кропивницької міської ради восьмого скликання.

Депутати підтримали ініціативу міжфракційного депутатського об’єднання “Рівні можливості” і розпочали засідання із синьо-жовтими стрічками на одязі в означення своєї єдності і з нагоди Дня єднання, започаткованого в Україні торік 16 лютого.

- Сьогодні 351 доба як росія здійснила вторгнення в Україну. Майже рік Україна б’ється за свою цілісність і свободу. І сьогодні ми, як ніколи, маємо об’єднуватися, щоб дати відсіч агресору, щоб зберегти і відстояти нашу країну, право на життя і свободу наших людей. Ця синьо-жовта стрічка — це символ нашої єдності і віри у Перемогу. Сьогодні День єднання набув особливого значення, бо кожен українець розуміє, що тільки разом ми можемо здолати жорстокого ворога, - наголосила співголова депутатського об’єднання Ольга Ковальова-Алокілі.

Щодня Україна втрачає на війні кращих своїх синів і доньок, які платять за її свободу найдорожчим — життям. Депутати хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих від російської агресії українців.

Усі новини

Писанка – символ життя
П'ятниця, 3 травня 2024 14:28
Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01