Для ліквідації аварійної ситуації на тепломережі у Кропивницькому необхідно демонтувати елементи скверу робітників - червонозорівців

Вівторок, 13 серпня 2024 14:38

Триває підготовка міського теплового господарства до нового опалювального сезону. Станом на 12 серпня, згідно з актами виконаних робіт, стан готовності теплового господарства становить понад 60%. Про це повідомив директор КП «Теплоенергетик» Олександр Чельник під час апаратної наради у Кропивницькій міській раді.

Фахівці головного теплогенеруючого підприємства продовжують виконувати планові ремонти тепломережі та котелень.

- Минулого тижня ми завершили ремонт теплотраси по вулиці Чикаленка. Утім, біля пам’ятника робітникам заводу “Червона зірка», які загинули у Другій світовій війні, знову стався порив труби діаметром 600 мм, - відзначив Олександр Чельник. – Це важливий трубопровід для організації теплопостачання верхньої частини Студентського бульвару і прилеглого мікрорайону. Для ліквідації аварії необхідно виконати земляні роботи з  демонтажем елементів блаштування скверу.

Заступник міського голови Олександр Мосін під час апаратної наради  доручив керівництву головного управління ЖКГ і КП «Теплоенергетик» провести оперативну робочу нараду на місці за участі заступника міського голови Олександра Вергуна і адміністрації заводу «Ельворті».

За інформацією Олександра Чельника, котельня по вулиці Любомира Гузара вже готова до експлуатації, завершується завантаження документації в державну електронну базу, триває робота над підготовкою документів з технічних умов на будівництво когенераційної установки.

Усі новини