Дім, де завжди раді гостям

Понеділок, 13 травня 2024 15:44

Кропивницький міський соціальний гуртожиток для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування започаткував нову традицію – проведення Днів відкритих дверей. У гості до закладу завітали майбутні випускники Кропивницького фахового будівельного коледжу з числа категорії потенційних майбутніх мешканців гуртожитку разом із психологом закладу Наталією Спаською.

Соціальний педагог гуртожитку Олексій Суржиков провів для гостей екскурсію закладом. Вони ознайомилися із умовами проживання, оглянули кухні, душові, санітарні вузли, кімнати. Гостей вразила чудова природа, що оточує заклад. У процесі спілкування обговорили умови зарахування і правила проживання у закладі. Окремо акцентувалась увага на той об’єм соціальних послуг, що надає заклад для своїх клієнтів. За попередньою домовленістю решта студентів коледжу за бажанням завітає до гуртожитку згодом. Крім цього, соціальний гуртожиток має попередні домовленості про відвідування закладу випускниками інших навчальних закладів Кропивницького.

Метою такої роботи є поширення інформації про заклад серед студентської молоді, щоб діти з числа сиріт знали – Кропивницька міська територіальна громада турбується про них і не залишить сам на сам із проблемами  після закінчення навчання.

Нагадаємо, що у соціальному гуртожитку особи з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування можуть проживати протягом трьох  років.

Усі новини

28 червня – День Конституції України!
П'ятниця, 28 червня 2024 09:57