Депутати міської ради Кропивницького візьмуть під свій контроль питання обрізки дерев і видалення сухостою

Середа, 1 березня 2017 19:19

Сьогоднi, 01 березня, у міській раді Кропивницького відбулося чергове засiдання постiйної депутатської комiсiї з питань архiтектури, будiвництва, реклами, регулювання земельних вiдносин та охорони навколишнього природного середовища.

Члени комісії вирішили запросити на наступне своє засідання директора комунального пiдприємства “Благоустрiй” та приватних підприємців, що працюють із зеленими насадженнями на території обласного центру, щоб з’ясувати причину варварського обрiзування дерев у Кропивницькому та затримкки із видаленням сухостою, на що постійно скаржаться мешканці міста.

- У громадськостi виникає дуже багато запитань до пiдприємств, що займаються обрiзкою дерев. Я пропоную запросити представникiв цих пiдприємств, щоб вони розповiли про свою дiяльнiсть, - запропонував голова комісії Олександр Шамардін. - На моєму окрузi є дерева, які три роки стоять у черзi на обрiзку, два з них – сухостiй. Маємо поцiкавитись у пiдприємства, за яким принципом формується черга i кому надається прiоритет.

До ділової розмови долучаться і начальник головного управління ЖКГ міської ради Віктор Кухаренко та очільник міської спецінспекції Андрій Максюта.

Крім того, депутатський корпус розгляне можливість поновлення роботи тимчасової контрольної комiсiї мiської ради з питань перевiрки дiяльностi КП “Благоустрiй”.

Усі новини