День батька у Кропивницькому відзначили спортивними змаганнями

Вівторок, 22 червня 2021 12:28

З нагоди відзначення Дня батька у Кропивницькому організували та провели цікаву спортивну програму. Свято спорту у  парку культури та відпочинку «Ковалівський» відбулося з ініціативи управління молоді та спорту за підтримки обласного відділення Національного олімпійського комітету в рамках міської програми підтримки сімей  на  2021-2023 роки.

Позмагатися у своїй вправності виявили бажання шістнадцять татусів, підтримати яких прийшли їхні родини. Програма змагань була більш ніж насиченою, були категорії як суто спортивні: перешкоди на велосипеді, фрізбі, настільний хокей, стрибки зі скакалкою, стрільба з лука, дартс, вправи з обручем ; так й інтелектуальна — олімпійська вікторина.

Переміг у цих святкових змаганнях Андрій Конопацький, серед лідерів також були Артем Кочканян та Микола Гавриленко. Переможці отримали кубки та спортивний інвентар у подарунок. Кращі батьки в кожному із видів змагань отримали заохочувальні подарунки, а всі діти, присутні на святі – призи.

За словами начальника управління молоді та спорту В'ячеслава Гурського, цього дня батьки Кропивницького показали свою спортивну підготовку, кмітливість  наполегливість, в черговий раз показали гарний приклад для наслідування своїм діткам, адже єдність в сім’ї – це найважливіше для кожного її члена.

Усі новини