Дав слово – тримай! Міський голова Кропивницького Андрій Райкович вимагає від ТОВ «Екостайл» повного виконання взятих зобов’язань

Середа, 29 листопада 2017 11:55

Найбільше нарікань від громадськості, висловлених під час звіту міського голови Кропивницького за результатами дворічної діяльності, було на адресу підприємства ТОВ «Екостайл». Це відзначив Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 29 листопада.

Очільник міста піддав жорсткій критиці керівництво підприємста, яке сьогодні у монопольних умовах здійснює вивезення і утилізацію сміття в обласному центрі. Андрій Райкович вчергове звернув увагу на низьку якість робіт, виконаних спеціалістами ТОВ «Екостайл».

- Шановні друзі! Міська влада пішла вам назустріч у багатьох питаннях, не зловживайте нашою довірою! Сміття на кварталах не повинно лежати тижнями. І я прошу керівників районів, спецінспекцію, управління ЖКГ жорстко контролювати цей процес. Негайно узгодьте графіки вивозу сміття у приватному секторі, налагодіть контакти з квартальними і поставте крапку! – наголосив міський голова.

Андрій Райкович також наполягав на необхідності виконувати обіцянки, дані громаді, міській владі керівниками підприємства і тримати своє слово. Адже перед тим, як виконавчий комітет міської ради згодився на підняття тарифів за вивезення сміття, представники «Екостайлу» обіцяли місту нові контейнери, нові контейнерні майданчики та машини, облаштування підземних ємностей для сміття. Проте за півроку нічого з обіцяного не виконали.

Міський голова поставив завдання профільному заступнику Олександру Мосіну перейти перейти до жорсткого контролю діяльності підприємства і виконання ним своїх зобов’язань.

Усі новини