Без політиканства та на користь міста закликали працювати міський голова Андрій Райкович та секретар міської ради Андрій Табалов

Понеділок, 13 березня 2017 18:32

Сьогодні, 13 березня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович та секретар міської ради Андрій Табалов провели спільний брифінг для журналістів, де обговорили питання проведення майбутньої сесії.

Міський голова повідомив, що зібрати депутатів на друге засідання восьмої сесії планують у середу, 15 березня. В порядку денному біля двох сотень важливих для життєдіяльності міста питань. Зокрема, затвердження профільних програм: транспортної, соціальної, медичної.

На думку Андрія Райковича, сьогодні всі депутати мають відкинути власні амбіції, й об’єднатись заради інтересів громади.

- Я переконаний, що у нас більшість депутатів, яких справді хвилює доля міста. Ми можемо мати різні переконання, різні програми, але кожен декларував, що йде працювати на користь міста та його жителів. Ми повинні думати про те, що хвилює людей – про нормальну роботу громадського транспорту, ремонт доріг, вчасне вивезення сміття, світло на кожній вулиці!- наголосив Андрій Райкович. - Скажіть, де ці питання маємо розглядати? Безумовно, на сесії. Невже в цьому є політика? На сесії міської ради не місце партійним прапорам і партійним перетяжкам! Тут повинна бути елементарна, системна праця на місто. Тому я, як міський голова готуюсь до цієї сесії з єдиним наміром – розглянути і прийняти всі життєво необхідні для міста питання. І закликаю всіх депутатів працювати саме на такій платформі!

Повністю підтримує міського голову і секретар міської ради Андрій Табалов. Він відзначив, що з минулого засідання невирішеними лишились сто питань, пізніше додалось ще сто. Серед них і виділення землі учасникам АТО.

- На початку року ми затвердили календарний план, в якому сесію запланували на 21 лютого і цього плану ми повинні дотримуватись, - акцентував увагу Андрій Табалов. - Я звертаюсь до усіх депутатів не зривати сесійні засідання. Ми маємо розглянути низку серйозних питань і програм. Займатись політикою модно у Верховній Раді, а ніяк не на рівні міста. Тут ми повинні працювати на вирішення життєво важливих для містян питань.

Погоджувальну нараду з головами фракцій міський голова проведе завтра. Він вкотре закликав депутатів порозумітись, та плідно працювати.

Усі новини