Андрій Табалов: «Заяву Богдана Товстогана про складання депутатських повноважень сфальсифіковано»

Вівторок, 10 квітня 2018 11:04

Про це сьогодні, 10 квітня, під час щотижневої прес-конференції у міській раді Кропивницького повідомив секретар міської ради Андрій Табалов.

- Минулого тижня я мав розмову з депутатом від фракції БПП “Солідарність” Богданом Товстоганом, у якій йшлося про те, що заяву, яку озвучив міський голова під час останнього засідання сесії міської ради, депутат не підписував, - зазначив Андрій Табалов. - Щоб прояснити ситуацію, депутат Товстоган від руки написав нову заяву про факт фальсифікації його попередньої заяви про складання депутатських повноважень.

За словами секретаря міської ради, наразі з юридичним управлінням міської ради проводяться консультації щодо подальших дій. Щодо факту фальсифікації, то це питання належить до компетенції правоохоронних органів, до яких має звернутись автор заяви особисто.

Крім того Андрій Табалов зазначив, що депутат Товстоган у 2017 році сумлінно відвідував засідання сесії міської ради — із 17-ти засідань він був присутній на 12-ти. Також Богдан Товстоган регулярно відвідував засідання постійної комісії з питань бюджету, податків, фінансів, планування та соціально-економічного розвитку, членом якої він є. До щорічного звіту депутата у секретаря міської ради також не виникло зауважень.

Усі новини