Андрій Табалов: виборчі дільниці у Кропивницькому готові приймати дільничні комісії

Понеділок, 18 березня 2019 19:37

До чергових виборів Президента України лишається два тижні, а тому контроль за підготовкою приміщень дільниць та їх належного матеріально-технічного забезпечення для роботи дільничних виборчих комісій перебуває під жорстким контролем міської влади.

- Загалом, виборчі дільниці у Кропивницькому підготовлені для роботи дільничних комісій. – відзначив секретар міської ради Андрій Табалов під час апаратної наради сьогодні, 18 березня. – Найбільше поки що невирішених питань з однією дільницею, розташованою у приміщенні ПАТ «Державна продовольчо-зернова компанія України». Але ми перебуваємо на постійному зв’язку з керівництвом підприємства, намагаємося спільно знайти вирішення усіх питань її матеріально-технічної підготовки.

Сьогодні ж, за дорученням Андрія Табалова, цю дільницю проінспектував відповідальний за стан її готовності працівник міської ради завідувач сектора цивільного захисту населення Олександр Безеда.

Посадовець зустрівся і поспілкувався із секретарем дільничної виборчої комісії Людмилою Чміль. Жінка розповіла, що комісія вже розпочала роботу: проведено перше засідання, складено відповідний протокол, у приміщенні дільниці розміщено інформацію про кандидатів у Президенти. Крім того, члени комісії власними силами навели лад у приміщенні.

- Ми ще плануємо прибрати прилеглу територію, навести лад на клумбах, відремонтувати сходи, - зазначила секретар дільничної виборчої комісії. - На нашій дільниці ми зробимо усе можливе, створимо необхідні умови, щоб виборцям було приємно прийти і проголосувати за обраного кандидата.

Усі новини