Андрій Райкович звернув увагу спецінспекції Кропивницького на захаращеність території Балашівської промзони

Понеділок, 3 липня 2017 13:56

Балашівська  промзона у Кропивницькому    перебуває  у захаращеному стані. На такий факт увагу спецінспекції звернув міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 3 липня.

- Центр Балашівського мікрорайону, особливо там, де довгобуд райадміністрації. А також в’їзд в цю промзону уздовж території заводу “Протеїн”. Скрізь працюють далеко не бідні підприємства і фірми., - відзначив очільник міста. -  Яка ж у них корпоративна політика? Красиво і комфортно лише на території, а за межами заборів нехай ростуть бур’яни?! В одному ж місті живемо!

            Андрій Райкович доручив спецінспекції скласти протоколи на керівників усіх підприємств, які не потурбувалися про благоустрій прилеглих до підприємств територій, а їхні прізвища оприлюднити в засобах масової інформації.

Подібну картину, звернув увагу міський голова, можна спостерігати  і на селищі Гірничому.

- Знаю, праця комунальників  не з легких, але місто, особливо паркові зони, сквери, тротуари і влітку мають бути прибрані. Тим більше зараз, коли вологи мало, а сухого листя багато, як пізньої осені, - наголосив Андрій Райкович.

Усі новини