Андрій Райкович закликав громаду Кропивницького разом протистояти наслідкам прогнозованої негоди

Середа, 5 лютого 2020 12:29

Сьогодні, 05 лютого, міський голова Андрій Райкович, оперативно скликав робочу  нараду, на якій поставив чіткі завдання керівникам КП «Універсал 2005», КП «Благоустрій», міських ЖЕО ще раз перевірити готовність до несприятливих погодних умов, які вже на сьогодні прогнозують синоптики.

 За інформацією гідрометеоцентру, сьогодні і завтра очікуються опади дощу, снігу, хуртовина, ожеледиця на дорогах, а пориви вітру сягатимуть 17-22 м/с. Температура повітря різко знизиться. Ускладнення погодних умов 05-06 лютого відповідає небезпечному метеорологічному явищу І рівня небезпечності.

Андрій Райкович вимагає від комунальників бути напоготові до ліквідації наслідків негоди.

- Ви також маєте посилити комунікації з керівництвом патрульної поліції та МНС щодо оперативного реагування на всі виклики від очікуваної негоди, - наголосив міський голова. – Я наполегливо звертаюся до всіх автомобілістів міста з вимогою негайно прибрати транспорт з узбіч міських доріг. Особливо центральних магістралей, і тих, де курсує габаритний громадський транспорт. Звертаюся також до власників підприємств, торговельних мереж, громадського харчування: будь - ласка, не чекайте поки за вас хтось прибере вашу прилеглу територію. Допомагайте комунальним службам, включайтесь в загальне прибирання нашого міста!

Усі новини