Андрій Райкович вимагає від комунальних служб наведення порядку на вулицях Кропивницького

Понеділок, 14 лютого 2022 13:52

Сьогодні, 14 лютого, під час щопонеділкової апаратної наради Кропивницький міський голова Андрій Райкович загострив увагу комунальних служб обласного центру на посилення уваги до наведення комунального порядку на території міста.

Зима завершується, зійшов сніг, тож саме час доводити до ладу стан дорожнього покриття.

-Стає значно тепліше і одночасно видніше стан наших доріг. Де і чиї ями, в яких місцях зроблені неякісні латання аварійних ділянок. Прокидайтеся, слухайте та читайте, що вам кажуть і пишуть люди. Оперативно реагуйте на всі ваші недоліки. Особливо це стосується Кропивницького водопровідно – каналізаційного господарства. Я навіть вже не про понівечені дороги і свіжий асфальт: каналізацію можна відкачувати пошвидше? – звернув увагу комунальників Андрій Райкович.

До ТОВ «Екостайл» у міського голови теж є зауваження – необхідно швидше замінювати старі сміттєві контейнери на сучасні та естетичні. Це важливо, переконаний Андрій Райкович, адже Кропивницький має відповідати рівню обласного центру в усьому.

- Разом з тим з порядку денного не знімається завдання №1 для Кропивницького - реконструкція системи теплопостачання. Це проєкт проєктів! Тому працюємо потужно і грамотно, - закликав очільник міста

 

Усі новини