Андрій Райкович вимагає негайно замінити застаріле електрообладнання у міській раді Кропивницького

Понеділок, 3 вересня 2018 12:40

Фізично і морально застаріле електрообладнання приміщення міської ради у Кропивницькому – результат невідповідального ставлення до своїх обов’язків осіб КП «Управління будинками міської ради». Таку оцінку роботі   керівництва комунального підприємства дав міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради  сьогодні, 03 вересня.

Минулого тижня в підвальному приміщенні міської ради почала диміти щитова. На щастя обійшлося без великих втрат, але впродовж тижня міська рада працювала з перебоями світла.

- Соромно, що у головному адмінприміщенні міста електрика впродовж десятиліть як у відсталій артілі, – відзначив міський голова. - Я в перший день своєї роботи в міській раді після обходу приміщення зібрав - пам'ятаю, що  у суботу апарат і звернувся до керівників «Управління будинками міської ради» із проханням прибратися. Відчуваю, що мене не зрозуміли. Це не допустимо управляти морально, фізично, професійно не просто старою, а віджилою технікою. Я вже мовчу, що тут працюють сотні людей.

Велика претензія міського голови і до роботи патрульної поліції. Вже два роки очільник міста вимагає від правоохоронців навести порядок на провулку Центральному, та на вулиці Тараса Карпи, що біля міської ради. У результаті робота не виконана, пожежна машина у двір міської ради потрапити не змогла, бо ворота були загороджені.

- Якщо ми не спроможні навести лад у власному приміщенні, то що ми можемо вимагати від інших?! Даю доручення іще раз перевірити всі об'єкти і обладнання. Управлінню будинками - негайно привести до порядку, замінити застаріле обладнання, вичистити, звільнити спецприміщення від мотлоху, зайвих предметів, – наголосив очільник міста. – Також треба убезпечити приміщення міської ради. Тут що завгодно можна пронести, хто завгодно може пройти. І я про це наголошую не вперше: окуляри, косметику, якісь трави, літературу незрозумілі хлопчики носять щодня. Хто кого зупинив?! А час непростий, а зброї на руках чимало! Чого ми чекаємо?! Біди!? Так задимлення паралізувало два поверхи на два дні! Сором! І за це треба відповідати.

Андрій Райкович доручив провести службове розслідування обставин виникнення задимлення, притягнення винних осіб до відповідальності і забезпечення технічної реконструкції електрообладнання приміщення міської ради. А до того часу буде організоване постійне чергування, посилена увага до кожного об'єкту і на кожному посту, у тому числі це стосується і постів охорони.

Усі новини