Андрій Райкович: сучасні спортивні зали в школах Кропивницького – це передусім здоров’я дітей і високі стандарти навчання

Середа, 28 листопада 2018 12:36

Програма реконструкції шкільних спортивних залів у Кропивницькому планомірно втілюється в життя. Сьогодні, 28 листопада,  міський голова Кропивницького Андрій Райкович та начальник управління освіти Лариса Костенко взяли участь у відкритті оновленої спортивної зали в школі «Мрія».

Приміщення для занять фізичною культурою повністю реконструювали: замінили вікна, двері, зробили спеціальне спортивне покриття, аби заняття спортом для школярів стали безпечнішими і зручнішими. Також в приміщенні повністю переробили систему теплопостачання, капітально відремонтували роздягальні та туалетні кімнати.

Тепер спортивна зала виглядає справді по-новому, вона затишна, зручна та комфортна для вихованців школи. На відкриття зали школярі влаштували цікаву спортивну програму: до руханки залучили і міського голову Андрія Райковича.

Очільник міста передав закладу сертифікат на 10000 гривень для закупівлі спортивного обладнання, і побажав успіхів і перемог  у змаганнях найвищого рівня.

 - Я пообіцяв щороку відкривати по 5 спортивних залів, і тримаю слово, – зауважив Андрій Райкович. – Цього року ми навіть перевиконали план, відремонтували 7 залів з метою, щоб вони служили не лише якісному проведенню уроків фізичного виховання, а ставали центрами здоров’я як для шкіл, так і для мешканців прилеглих мікрорайонів. Об’єднання «Мрія» це одна з кращих шкіл міста - навчальний центр з конкретними освітніми напрямками, високими результатами навчального процесу. Тому якісно змінювати умови навчання, викладання, отримання сучасних знань ми будемо й надалі.

Загалом цього року в закладах освіти Кропивницького з’явилося 7 новеньких спортивних залів: у школі «Мрія», школі – інтернаті «Сокіл», в ЗОШ №32 вони вже запрацювали. А в школах №9, №18, №1 та №12 ремонтні роботи перебувають на завершальній стадії.

Усі новини