Андрій Райкович: робота над міським бюджетом пріоритетне завдання кожного керівника виконавчих органів міської ради

Понеділок, 24 вересня 2018 13:57

У міській раді Кропивницького розпочалася процедура формування проекту міського бюджету на 2019 рік. - головного стратегічного фінансового документу, за яким місто житиме весь наступний рік.

Сьогодні, 24 вересня, під час апаратної наради міський голова Кропивницького Андрій Райкович поставив завдання керівникам виконавчих органів, разом з колективами, фінансовим управлінням, з профільними депутатськими комісіями детально обговорити і прорахувати кожну позицію майбутнього бюджету.

- Ви чуєте риторику окремих міністрів, ви, сподіваюся, слідкуєте за перебігом бюджетних процесів у Верховній Раді. Ми досвідчені люди і добре маємо розуміти, що манна небесна на нас не впаде. Наступний рік буде складним, – наголосив міський голова. - Нам доведеться добре думати, як витрачати кожну копійку, від яких проектів тимчасово утриматись, щоб зберегти фінансовий баланс і захищені сфери, і забезпечити фінансуванням ключові об’єкти.

Очільниця фінансового управління міської ради Любов Бочкова отримала доручення вже зараз персонально, з кожним керівником обговорити, проаналізувати всі можливі ризики і стратегію фінансування кожної галузі.

- Керівники виконавчих органів отримали також листи із Верховної Ради, від народних депутатів щодо пропозицій на фінансування проектів із держбюджету по соціально-економічному розвитку територій, – зазначив міський голова. - Ми зобов’язані максимально використати цей ресурс. Максимально! І освоїти його! Я персонально наголошую про це управлінню капітального будівництва! Часу на розкачку немає ані хвилини.

Усі новини